Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Pronašli smo unikatne poklone do 50 KM

30.11.2023.

Pao je prvi snijeg (barem na planinama) i sada sa sigurnošću možemo reći da je vrijeme blagdana sve bliže i bliže! Međutim, ove godine ne raduju se poklonima samo djeca, već i odrasli, jer je u poklone koje možete pronaći na OREI utkana posebna pažnja, ljubav i unikatnost.
Pronašli smo poklone do 50 KM sa kojim sigurno nećete pogriješiti, a izmamit ćete osmijeh na lice dragim ljudima.

1. Zaza box, ZAZA natural cosmetics

Zaza box, ZAZA natural cosmetics

ZAZA natural cosmetics se bavi proizvodnjom sapuna od kvalitetnih prirodnih sastojaka. Zaza box je set od četiri sapuna po izboru iz njihove kolekcije. Izaberi svoje omiljene mirise i uživaj u dodiru prirode!

2. Poklon set „Tvoj trenutak za mir“, Balance

Poklon set „Tvoj trenutak za mir“, Balance

Kada smo vidjeli šta sve sadrži ovaj set, jasno nam je zašto nosi naziv „Tvoj trenutak za mir“. Maslac za tijelo s mirisom vanilije će razmaziti kožu, a prirodna svijeća sa mirisom breskve će unijeti osvježavajuće i opuštajuće mirisne note u svaku prostoriju. Set je idealan za opuštanje na kraju dana, dok sjediš ušuškan(a) ispod dekice i čitaš kniigu ili gledaš omiljenu seriju.

3. Set za višestruku njegu kose, Denny d'Silva

Set za višestruku njegu kose, Denny d'Silva

Set za njegu kose se sastoji od šampona za rast kose i spreja koji će učiniti vašu kosu zdravom i sjajnom.
Šampon za rast kose je bogat prirodnim sastojcima poput mente, ruzmarina, zelenog čaja koji će pomoći u jačanju korijena kose i potaknuti njen rast, ostavljajući je čistom i osvježenom. S druge strane, sprej će prodrijeti duboko u kosu i obnoviti je iznutra.
Sjajna i zdrava kosa je san svake žene te stoga ne sumnjamo da ćete ovim poklonom obradovati prijateljicu, mamu ili sestru.

4. Svijećnjak, Daskica.ba

Svijećnjak, Daskica.ba

Svijećnaci su uvijek dobrodošli zbog opuštajuće atmosfere koju unose u prostor i lakoće kombinovanja s ostatkom interijera. Svijećnjak od epoxy smole u kombinaciji sa detaljima od drveta je unikatna dekoracija za vaš dom. Ovi dekorativni predmeti stvaraju ugodnu atmosferu u domu. Zbog svoje elegancije postat će glavni element interijera.

5. Sedmični planer, Annie

Sedmični planer, Annie

Planiranje i organizacija nikada nisu bili tako zanimljivi! Ovo je moto kojim se vodi Annie. Moramo priznati da se u potpunosti slažemo. Sedmični planer je odličan poklon za sve ljude u vašem životu koji vole držati konce u svojim rukama i sve planiraju bilo da se radi o obavezama, druženju sa prijateljima ili ciljevima. Međutim, za potpune početnike, kada je riječ o planiranju i organizaciji vremena Annie sedmični planeri su odlični zbog svoje jednostavnosti i zanimljivog dizajna u koji se nemoguće ne zaljubiti! Neka dobro upravljanje vašim vremenom bude jedna od odluka za 2024. godinu!

6. Midi black bag, Moyo

Midi black bag, Moyo

Midi bag je izrađena od crne jute i predstavlja više od nesesera ili obične torbice - aksesoar koji će postati neizostavan dio vašeg stila. Ono što nam se posebno sviđa jeste mogućnost personalizacije. Na torbici mogu biti ispisani inicijali imena, ime ili natpis koji vas motiviše i pokreće. Pustite mašti na volju i kreirajte torbicu/neseser koju ćete voljeti.

7. Dugmad za manžetne, Ivy Q

Dugmad za manžetne, Ivy Q

Da na OREI zaista možete pronaći poklon za sve drage ljude u vašem životu, dokaz su proizvodi iz asortimana namijenjenog muškarcima. Mi smo izdvojili dugmad za manžetne. Manžetne su stotinama godina unazad krasile mušku odjeću i doprinosile elegantnom i sofisticiranom izgledu. Zakoračite u novu godinu odišući glamurom i elegancijom!

8. Cirkon na nevidljivoj ogrlici, Unibela

Cirkon na nevidljivoj ogrlici, Unibela

Cirkoni na nevidljivoj ogrlici već dugo ne izlaze iz mode. Cirkon je izrađen od nehrđajućeg čelika sa 14-karatnom pozlatom. Dužina ogrlice je podesiva i stoga može odgovarati svakome. Minimalistična, ali efektna i elegatna ogrlica je nosiva svakodnevno, i učinit će da sijaš svaki dan, a ne samo u posebnim prilikama.

9. Balanser „Zvijezda“ 302, Skule

Balanser „Zvijezda“ 302, Skule

Obzirom na hladno vrijeme koje sa sobom nosi boravak u kući za naše mališane biramo igračku s kojom im neće biti dosadno. Ova igračka potiče razvijanje spretnosti i motorike kod djece. A kako su oblici pravilno izbalansirani svi mogu stati na zaobljenu platformu. Igračka je napravljena od drveta i sigurna je za zdravlje djece, a zbog svojih pastelnih boja lako će se uklopiti u izgled dječije sobe!

10. Dječiji ukrasni set, Macramina

Dječiji ukrasni set, Macramina

Macramina brend je prvi bosanskohercegovački brend koji se bavi izradom jastučnica punch needle tehnikom. Uz jastučnicu u ovom setu dolazi i makrame dekoracija „lav“. Ovaj set će osvježiti dječiju sobu i učiniti je još posebnijom.